Training in ACT en Supervisie

Ik geef de basisopleiding ACT voor ACTinACTie en de ACT4Kids trainingen voor Monique Samsen. Daarnaast geef ik eigen uitgewerkte trainingen: “Ouderbegeleiding op basis van ACT en RFT”  & “Begeleiding van adolescenten op basis van ACT en RFT”. Deze trainingen verzorg ik ook voor andere opleidingsinstituten zoals de ACTAcademie en Allegre Hasselt. Wil je dat ik een training verzorg in jouw instituut of voorziening, dan kan je mij altijd contacteren. 

Feedback trainingen

Ik wil je allereerst bedanken voor de fijne opleiding en de inzichten die ik weer kreeg. Je doet het allemaal zo natuurlijk en dat bevalt me wel. Je straalt warmte en menselijkheid uit en bent echt met ons en hetgeen je aan ons wil overdragen begaan. Ik merk echt op dat je begeesterd bent door wat je doet en dat maakt dat ik er ook helemaal enthousiast en warm van word. Door jou toedoen durf ik steeds meer en meer mijn hart te volgen. 

Ann – Na de “Ouderbegeleiding op basis van ACT en RFT 2-daagse”.

Twee dagen waar ik werd meegenomen in ‘hoe je met ouders kan werken’ met ACT.
Concreet, stap voor stap werden we uitgenodigd om  in de processen te stappen die relevant zijn tijdens een ouderbegeleiding.
Zorgvuldig gekozen oefeningen zorgden ervoor dat we zelf konden ervaren én dat we zelf ook aan de slag gingen.  De nodige achtergrondinformatie volgde nadien samen met ruimte voor vragen.
Telkens opnieuw werd er door SIen afgewogen of we konden verder gaan en wat de volgende stap in ons proces als groep nodig was.
Dat ze goed beslagen ten ijs kwam, bleek uit het gamma van oefeningen waar ze uit kon kiezen en de flexibiliteit waarmee Sien de theorie naar voren schoof.
Niet zomaar de slides volgen maar inpikken op onze vragen of dat wat er nodig was.
Een aanrader voor iedereen die ouders over de vloer krijgt én die met ACT werkt.
Voor mij was het alleszins een super leerrijke aanvulling.

Vicky – Na de “Ouderbegeleiding op basis van ACT en RFT 2-daagse”.

Op vraag verzorg ik ook online (via zoom) supervisie. Ik vraag hiervoor 80 euro per uur.