That I would be good..

https://www.youtube.com/watch?v=UeipWTPCC_8 Ik kwam deze tegen. Oorspronkelijk niet gewoon op you tube. Maar in een boek. Een andere kijk op (onder)presteren (Esther de Boer, Nathalie van Kordelaar en Mariken Althuizen). Ik bereid namelijk een presentatie voor rond verrijken voor hoogbegaafde leerlingen uit het basisonderwijs. Tijdens het hele proces van de voorbereiding kom ik er telkens opnieuw … Verder lezen That I would be good..

Waarom ACT4Kids ?

Kinderen met een leervoorsprong willen net als alle andere kinderen bij de groep horen. Mensen willen connectie met andere mensen. Kinderen ook. Dat lukt het best als we op elkaar lijken en dus passen we ons aan. Aan de andere kant willen kinderen met een leervoorsprong ook echt bij leren. Ze hebben vaak een leerhonger … Verder lezen Waarom ACT4Kids ?

ACT 4 Kids – voor kinderen met een leervoorsprong

Wat en voor wie? Kinderen met een leervoorsprong (2de graad basisonderwijs) ondersteunen in het doen wat hun hart fluistert! Ook al zijn er heel wat belemmerende gedachten/overtuigingen om het niet doen. We komen allemaal lastige dingen tegen in het leven. Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong ervaren nogal eens verveling, maar ook frustratie wanneer iets niet onmiddellijk … Verder lezen ACT 4 Kids – voor kinderen met een leervoorsprong