Aanbod: Ondersteun het fluisterend hart van adolescenten

Directe begeleiding van adolescenten/ jongvolwassenen

Ik begeleid adolescenten en jongvolwassenen om datgene te doen dat hun hart doet fluisteren. Jongeren die vast zitten, die ofwel niet meer weten wat er voor hen echt toe doet of het wel weten en tegelijkertijd hun gedrag daar niet op kunnen afstemmen.

Vanaf 1 september, 75 euro per uur.

Ondersteuning van ouders van adolescenten

Ouder zijn van een adolescent is niet altijd eenvoudig. Je kind bevindt zich in een stormachtige periode, jijzelf merkt dat je geraakt wordt in oude pijn en je merkt op dat je niet kan reageren op je kind zoals je dat zou willen. Je kan bij mij als ouder terecht voor individuele therapie. We gaan samen aan de slag zodat jij meer en meer die ouder wordt die jij echt wil zijn.

Vanaf 1 september 2022, 75 euro per uur.

Er wordt ook met enthousiasme gewerkt aan een groepsaanbod, specifiek gericht op ouders van adolescenten. Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden, neem dan zeker al contact op. In dit aanbod zal er aandacht zijn voor de specifieke ontwikkelingsperiode van de adolescentie, de uitdagingen die ouders hierin ervaren, eigen triggers, je eigen ervaringen als adolescent, wat voor ouder je wilt zijn en zelfcompassie.

Ondersteuning van onderwijsprofessionals

Ik begeleid ook onderwijsprofessionals op individuele basis.

Vanaf 1 september 2022 voor iedereen 75 euro per uur.

Samen met Yumika Lecluyse werk ik momenteel een aanbod uit voor onderwijsprofessionals. Wij vinden jou als context van jongeren super belangrijk. We weten ook dat goed voor jezelf zorgen onontbeerlijk is wanneer je een veilige haven wilt kunnen bieden aan jongeren. Ons traject heeft dan ook een sterke focus op uitzoeken en waarderen van je eigen kompas in de woelige waters van het onderwijs en op zorg dragen voor jezelf in deze pittige context. Nieuwsgierig? Neem dan zeker contact op.